AKTIVITETSARRANGÖR

 Vi målsättning är att ge dig och din grupp, oavsett om ni är ett litet kompisgäng eller stort företag en upplevelse. Med vårt breda aktivitetsutbud tror vi att vi har något för alla. Vi har med åren lärt oss att det svåra är inte det tuffa utan det lätta, att skapa något som hela gruppen faktiskt uppskattar så att det blir en positiv upplevelse.

Aktiviteter

I vår aktivitetsmeny har vi något för nästan alla. Och har vi inte det, så hjälper vi till att lösa det ändå.

Vi har inomhusaktiviteter, utomhusaktiviteter, äventyrliga, fysiska, lugna, utvecklande eller skrattförlösande. Berätta vad som är syftet med aktiviteten så föreslår vi något åt er. Vet ni inte vart ni vill vara så har vi förslag på det också.

Vildmarkskonferens

Riktig teambuilding är att mötas på en neutral plattform där vi är ett med naturen. Ni kanske vågar gå så långt att ni lämnar mobilerna till oss för att riktigt gå “all in”?

Vi arrangerar vildmarkskonferenser av olika slag. Antingen bara över dagen med “walk and talk” och mat över öppen eld, eller med övernattning. Då kan ni välja att bo i små fjälltält, i stora kåtor eller i hotell vid skogsjöns strandkant. Med hjälp av våra samarbetspartner har vi allt från pinnbröd till trerätters.

Upplev naturen

Med våra professionella guider ger vi er möjlighet att uppleva naturen på riktigt. Vi behöver inte åka långt för att få den där härliga njutningen av ostördhet.

Vi har kajaker, SUP:ar och mountainbikes för både små och stora sällskap och vi vet både vart och hur vi ska optimera upplevelsen.