Vi är ett företag som levererar aktiviteter och upplevelser till såväl privatpersoner som företag.  Vår bakgård är Södermanland och Nyköping, med allt från Stendörrens naturreservat till Kolmårdens djupa skogar, men vi jobbar med uppdrag över hela Sverige, både egen regi men även åt andra aktivitetsarrangörer eller på andra anläggningar.

Förutom olika former av aktiviteter och upplevelser jobbar MerAktiv med event och idrottstävlingar samt träningshjälp inom främst konditionsidrott.

Företaget MerAktiv i Sverige AB grundades 2014 av Tobias Kjell och Kamilla Eliasson. Målet och drömmen är ett företag som jobbar med aktiviteter och turism med utgångspunkt i det som naturen har att erbjuda.

2002 startade Tobias företaget Pagod Upplevelser. Det första jobbet var övernattning i militärtält för en gymnasieskola. Den natten gav många lärdomar. Sedan dess har mycket hänt. Vi har arrangerat och medverkat vid aktiviteter, event och idrottsarrangemang av olika storlekar. Fortfarande är vi lika hungriga på att möta nya människor och se glädjen när de får uppleva något nytt, annorlunda, eller bara helt enkelt när de får må bra och njuta av livet.

En av erfarenheterna från att verka i vår bransch är att ensam är inte alltid stark. Därför samverkar vi med både anläggningar, andra arrangörer samt med tillverkare av bra material. Allt för att maximera möjligheten att ge kunden en bra upplevelse.

Vårt breda kontaktnät gör också att vi kan hjälpa våra kunder att skräddarsy den upplevelse de själva efterfrågar.

PERSONAL

Tobias är grundare och VD av företaget. Med lång erfarenhet av friluftsliv, arbete i grupp och med en idrottskarriär i bakgrunden driver han företaget mot nya mål. Tobias är utbildad på universitet inom turism, friluftsliv, utomhuspedagogik, ledarskap och säkerhet. Med arbetsbakgrund inom skola, socialtjänst och polis har Tobias vanan att möta nya människor och utmaningar varje dag. Tobias är löparcoach och har bland annat en guide-licens i kajakpaddling.

Kamilla är vår projektledare och controller. Hon går igenom varje uppdrag och ser till att vi har en plan för alla lägen. Kamilla är utbildad inom ekonomi, turism och HR. Hon skrev sin c-uppsats om arrangemanget Vätternrundan. Med sin glada, sociala och noggranna sida kompletterar hon Tobias på ett perfekt sätt.

Utöver Tobias och Kamilla har vi tillgång till ett antal engagerade guider och instruktörer med olika kompetenser. Vi ställer höga krav på vår personal. Ett trevligt bemötande, högt säkerhetstänk, adekvat sjukvårdsutbildning samt självklart spetskompetens inom sitt område. Vi skäms inte när vi säger att vi har både sm- och vm-medaljörer i vår personalgrupp.

Personal sökes