Mobirise

Aktiviteter för företag och grupper

Våra professionella guider ger er möjlighet att uppleva naturen på riktigt. Vi behöver inte åka långt för att få den härliga njutningen av ostördhet. Vi visar vägen.

Våra aktiviteter är äventyrliga, fysiska, lugnande, utvecklande eller skrattförlösande. Inomhus eller utomhus. Kontakta oss för att ta del av vår aktivitetsmeny eller berätta vad syftet är med på aktiviteten så återkommer vi med förslag. Behöver ni plats så hjälper vi självklart till med detta också. I vår aktivitetsmeny har vi något för nästan alla. Saknar du något, fråga bara så löser vi det.

Vi har inomhusaktiviteter, utomhusaktiviteter, äventyrliga, fysiska, lugnande, utvecklande eller skrattförlösande.

Du hittar all information på vår hemsida www.aktiviteterisormland.se.
Riktig teambuilding

Riktig teambuilding är att mötas på en neutral plattform där vi är ett med naturen. Varför inte gå "all in" och lämna mobilerna till oss?
Mer-Aktiv arrangerar vildmarkskonferanser av olika slag. Kanske räcker det med en dags aktiviteter med "walk and talk" och mat över öppen eld. Eller så vill ni ta tiden och förlänga med en övernattning. 

Ni väljer själva om ni vill bo i små fjälltält, i stora kåtor eller i hotell vid skogsjöns kant. Med hjälp av våra samarbetspartners levererar vi allt från pinnbröd till trerättersmiddagar. Våra professionella guider ger er möjlighet att uppleva naturen på riktigt. Vi behöver inte åka långt för att få den härliga njutningen av ostördhet. Vi visar vägen. Vi har kajaker, Stand Up Paddelboards och mountainbikes för både små och stora sällskap.Kontakta oss

Adress

MerAktiv i Sverige AB
Beckasinvägen 10
611 62 Nyköping

Kontakt

Email: info@mer-aktiv.se
Tel: +46 704 66 80 90