website maker download

Aktiviteter för privatperson

Våra professionella guider ger er möjlighet att uppleva naturen på riktigt. Vi behöver inte åka långt för att få den härliga njutningen av ostördhet. Vi visar vägen.

Upplev den svenska naturen där den är som bäst. I Sörmland, Stockholms County, finns äventyret alltid runt knuten. Kolmårdens skogar och Stendörrens naturreservat är kanske de mest kända, men det finns mer än så. MerAktiv är den perfekta starten för dig som vill ha hjälp att uppleva äventyret i skogen och till havs. Vi arrangerar turer till fots, cykel, Stand-Up-Paddleboards eller kajak. Du kan hyra utrustning och ta del av våra självguidade paket eller delta i organiserade turer.

Är du i köptagen, fråga oss om våra priser på kvalitativ utrustning från våra samarbetspartners.

Under 2018 kommer MerAktiv i Sverige AB att genomföra familjepaddlingar i Stendörren, kajakturer och kajakuthyrning i Nävekvarn, SUP-paddling och bäversafari i Nyköpingsån. Dessutom blir det arrangemang som Sörmlandskustens Swimrun, morgonpaddling, djursafari med mountainbike men även Forsränning och enduroresa till Balkan. Listan är lång och vi vill gärna ha din hjälp att göra den ännu längre.

Via vår systerportal SkavstaAdventure.se kan du som privatperson ta del av ännu fler aktiviteter.
Kontakta oss

Adress

MerAktiv i Sverige AB
Beckasinvägen 10
611 62 Nyköping

Kontakt

Email: info@mer-aktiv.se
Tel: +46 704 66 80 90