html5 templates

Eventarrangör

MerAktiv arrangerar tävlingar inom multisport, swimrun och löpning för företag och kommuner. När du vill profilera ditt företag eller region med ett eget arrangemang så är vi gärna din samarbetspartner.

Vår erfarenhet av att skapa evenemang i många olika sammanhang är er garanti för att få det just ni behöver. Genom åren har MerAktiv arrangerat många olika slags evenemang med varierande samarbetspartner. Vi jobbar med att göra kompletta tävlingar och träningsläger inomhus eller utomhus. Äventyrligt, fysiskt utmanande, utvecklande eller bara roligt - vi vet vet hur vi ska hjälpa er. 
Givetvis kan vi ge förslag på vilket evenemang som skulle passa just er organisation. Saknar ni en naturlig plats för er aktivitet så hjälper vi er i sökandet. 
Att skapa tuffa och extrema aktiviteter för en liten grupp är lätt. Svårigheten är att få hela företaget eller organisationen att deltaga, utvecklas och ha roligt. Där ligger vår utmaning. Med över 15års erfarenhet av branschen är vi nu så trygga i vår kunskap och våra erfarenheter att vi hellre tackar nej till ett jobb, eller ställer några obekväma frågor för mycket, än att göra kunden glad vid bokningen. Det är efteråt ni ska vara nöjda.
Profilera ditt företag med ett eget arrangemang eller utmana medarbetarna på en intern tävling. För referenser, kontakta oss på info@mer-aktiv.se.  
Mobirise

3 mars

Vi bjuder på ett utmanande terränglopp, anpassat för både motionär och elit. Med en banlängd på ca 10500m och nästan enbart småstig och obanad terräng i en oförutsägbar årstid blir det ett lopp att minnas. Läs mer

Mobirise

23 maj

Minst 3 personer per lag och max 6. Hela laget får en picknick att dela på efter loppet. Personerna i laget väljer om de vill springa 3,8 km eller 7,6 km (behöver alltså inte välja samma). Lagets tävlingstid räknas ut genom att samtliga lagdeltagares tid summeras och divideras med total längd som laget tagit sig runt. Läs mer

Mobirise

10 och 11 juni

Låt oss presentera Sörmlandskustens Swimrun ! En dubbeltävling med individuell klass där vi på tisdagskvällen tävlar i Trosa och på onsdagskvällen tävlar i Oxelösund. Det går självklart bra att bara vara med på en av dagarna. Alla kan köra swimrun! Läs mer


Kontakta oss

Adress

MerAktiv i Sverige AB
Beckasinvägen 10
611 62 Nyköping

Kontakt

Email: info@mer-aktiv.se
Tel: +46 704 66 80 90